МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов
М'ясорубка МИМ 300М
Не зупиняючись на досягнутому, ми не тільки виготовляємо абсолютно нове устаткування, але і модернізуємо раніше виготовлене із урахуванням сучасних вимог до якості, дизайну та виробничих характеристик.
Мясорубка МИМ-300, призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси, набивання ковбас на підприємствах громадського харчування, вона вже багато років була і залишається надійним помічником на будь-якому виробництві. З метою збільшення виробничих і функціональних показників ми модернізували дану модель, а також значно покращили дизайн.
М'ясорубки для підприємств громадського харчування МИМ-300М, виготовляються відповідно до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, сертифіковані в Україні та відповідають державним санітарно-епідеміологічним нормам.
У м'ясорубці МИМ-300М, на відміну від МИМ-300, застосований черв'ячний редуктор, що забезпечує плавну та безшумну роботу. На МИМ-300М встановлюється передова система ножів Unger S-5, 3 решітки та 2 ножі. Вентильований трьохфазний двигун гарантує безперервну багатогодинну роботу.
Для зручності роботи, на м"ясорубці МИМ-300М, у разі зупинки шнека при переробці м'ясопродуктів низької якості передбачений режим реверсу, чого немає у МИМ-300. Натисненням на кнопку «Реверс» можна повернути продукт в завантажувальну горловину і потім відправити його на повторну переробку, або видалити з м'ясорубки без розбору вузла: ножі - решітки - шнек.
М'ясорубка МИМ-300М випускається з облицьовуванням з нержавіючої сталі. Полегшена конструкція несучої рами, мінімальна кількість деталей роблять м'ясорубку МИМ-300М легшою і зручнішою в експлуатації ніж м'ясорубка МИМ-300.
Будова та принцип роботи
М'ясорубка складається із власне м'ясорубки та приводу. М'ясорубка в зборі складається з алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двосторонніх ножів, набору ножових решіток, кільця упорного та ножа підрізного.
На передній частині корпусу м'ясорубки є зовнішня різьба, на яку закручується зажимна гайка, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу відбувається різьбовими зажимами. Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що виключає можливість попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека м'ясорубки.
Продукт, що переробляється, з чаші вручну подається до горловини корпусу м'ясорубки, а потім штовхачем до шнека. Захоплюваний шнеком продукт проходить послідовно через набір ріжучих інструментів.


Характеристика:
  • Продуктивність – 300 кг/год, не менше;
  • Продуктивність при повторному подрібненні – 100 кг/год, не менше;
  • Номінальна потужність -1,44 кВт;
  • Вид струму - трифазний, змінний;
  • Номінальна напруга – 380 В;
  • Частота струму - 50 Гц;
  • Довжина - 560 мм;
  • Ширина - 520 мм;
  • Висота - 420 мм; Маса - 42 кг, не більше;
  • Зовнішній діаметр решіток – 82 мм;
  • Діаметр отворів решіток – 3 мм.
Мясорубка МИМ-300 і МИМ-600
Мясорубки МИМ-300 і МИМ-600 призначені для подрібнення мяса і риби на фарш і повторного подрібнення котлетної маси, набивки ковбас на підприємствах громадського харчування та кулінарних цехах харчової промисловості.
Мясорубки виготовляються згідно вимог УЗ за ГОСТ 15150-69 ТУ5.899-111901-88 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40 ° С.
Мясорубки для підприємств громадського харчування МИМ-300 і МИМ-600 виробляються також у відповідності до вимог стандарту СТБ ІСО 9001:2001, мають український сертифікат відповідності та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи.


Характеристика:
  • МИМ-300:
  • Продуктивність – 300 кг/год, не менше,
  • Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси – 100 кг/год, не менше;
  • Номінальна потужність - 1,9 кВт;
  • Вид струму - трьохфазний, змінний;
  • Номінальна напруга - 380 В;
  • Частота обертання – 1410 об/хв.;
  • Довжина - 680 мм;
  • Ширина - 400 мм;
  • Висота - 441 мм;
  • Маса - 47 кг, не більше.
  • МИМ 600:
  • Продуктивність – 600 кг/год, не менше;
  • Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси - 200 кг/год, не менше;
  • Номінальна потужність - 2,71 кВт;
  • Вид струму - трьохфазний, змінний;
  • Номінальна напруга -380 В;
  • Частота обертання - 1410 об/хв.;
  • Довжина - 765 мм;
  • Ширина - 450 мм;
  • Висота - 576 мм;
  • Маса - 47 кг, не більше.
М'ясорубка МИМ 80
М'ясорубка МИМ-80 призначена для подрібнення м'яса і риби на фарш, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.
М'ясорубка виготовляється згідно УЗ по ГОСТ 15150-69 для експлуатації при температурі від плюс 1 до плюс 40°С та працює від однофазної (220В) та трьохфазної (380В) мережі змінного струму.
Мясорубка оснащена функцією "Реверс", яка дозволяє при намотуванні жил очистити шнек без додаткового розбирання. Машина виготовляється з облицьовуванням з нейржавіючої сталі.
Встановлений в мясорубці МИМ-80 модернізований черв'ячний редуктор забезпечує безшумну, плавну і рівномірну роботу машини, покращує її експлуатаційні властивості та збільшує ресурс роботи. В процесі роботи машини немає необхідності в проведенні регулювань, а потреба у виконанні поточного ремонту значно зменшується.
Мясорубка в зборі складається з приводу та робочої частини - алюмінієвого корпусу, в якому обертається шнек, затискної гайки, двостороннього ножа, решіток, кільця упорного і ножа підрізного, облицьовування з нейржавіючої сталі.
На передній частині корпусу м'ясорубки (горловині) є зовнішня різьба, на яку закручується затискна гайка, а на задній частині - фланець, яким корпус кріпиться до приводу. Кріплення корпусу проводиться різьбовими зажимами.
Над завантажувальним отвором розташований незнімний запобіжник, що виключає можливість попадання руки обслуговуючого персоналу до шнека працюючої м'ясорубки. На бічній стороні облицьовування розташовані кнопки "Пуск", "Стоп" і "Реверс".
Продукт, що переробляється, з чаші вручну подається до горловини м'ясорубки, а потім штовхачем до шнека, що обертається. Потім м’ясо чи інший продукт проходить послідовно через набір ріжучого інструменту.
Для отримання фаршу різного ступеня подрібнення м'ясорубка забезпечена набором ножових решіток з отворами різних розмірів. Решітки вставляються в корпус мясорубки і утримуються від провертання шпонкою.


Характеристика:
  • Продуктивність, кг/год, не менше – 120;
  • Продуктивність при повторному подрібненні котлетної маси, кг/год, не менше – 26;
  • Номінальна потужність, кВт - 0,81;
  • Вид струму – однофазний, трьохфазний;
  • Номінальна напруга, В – 220, 380;
  • Частота струму, Гц – 50;
  • Частота обертання шнека, об/хв – 187;
  • Габаритні розміри, мм - 500х300х570;
  • Маса, кг, не більше – 27.




МЯСОРУБКИ










Мясорубки

Мясорубки


Плиты электрические

Плиты электрические


Машины для перетирки овощей. Овощерезки

Машины для перетирки овощей. Овощерезки


Посудомоечные машины

Посудомоечные машины


Котлы пищеварочные

Котлы пищеварочные


Тестомесы

Тестомесы


Сковородки электрические

Сковородки электрические


Водонагреватели

Водонагреватели


Электрокипятильник

Электрокипятильник


Пекарские и жарочные шкафы

Пекарские и жарочные шкафы


Картофелечистки, Овощечистки

Картофелечистки, Овощечистки


Анонс новостей

Организация собственного небольшого прачечного бизнеса...
Подробнее...
 
Прачечная Вязьма в вашем отеле...
Подробнее...
 
Гигиенические стиральные машины для  больниц.
Подробнее...
 
Основные факторы при выборе прачечного оборудования
Подробнее...
 
Основные аспекты организации гостиничной прачечной
Подробнее...
 
Корабельное прачечное оборудование
Подробнее...
 
Простое решение для стирки ковриков.
Подробнее...
 
ПРАЧЕЧНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ПРАЧЕЧНЫХ, ПРОМЫШЛЕННОЕ ПРАЧЕЧНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, ПРОМЫШЛЕННАЯ СТИРАЛЬНАЯ МАШИНА, СУШИЛЬНАЯ МАШИНА, ПРОМЫШЛЕННАЯ СУШИЛЬНАЯ МАШИНА, ЦЕНТРИФУГИ, ЦЕНТРИФУГА ДЛЯ ПРАЧЕЧНОЙ, КУПИТЬ ПРАЧЕЧНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, ПРАЧЕЧНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ЦЕНЫ, ЦЕНА НА ПРАЧЕЧНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ, ГЛАДИЛЬНЫЙ КАТОК, ГЛАДИЛЬНЫЙ ПРЕСС, КАЛАНДР, КАТОК ГЛАДИЛЬНЫЙ, ПРЕСС ГЛАДИЛЬНЫЙ, ПРОМЫШЛЕННОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ПРАЧЕЧНЫХ, ВЯЗЕМСКИЙ МАШИНОСТРОИТЕЛЬНЫЙ ЗАВОД, ГЛАДИЛЬНЫЕ СТОЛЫ, ПРОМЫШЛЕННЫЙ ГЛАДИЛЬНЫЙ СТОЛ, ПРОФЕССИОНАЛЬНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ПРАЧЕЧНОЙ, СТИРАЛЬНЫЕ МАШИНЫ ДЛЯ ПРАЧЕЧНОЙ, ЦЕНТРИФУГИ ДЛЯ ОТЖИМА БЕЛЬЯ, СУШИЛЬНО-ГЛАДИЛЬНЫЕ КАЛАНДРЫ, ВЫСОКОСКОРОСТНЫЕ СТИРАЛЬНЫЕ МАШИНЫ, СТИРАЛЬНО-ОТЖИМНАЯ МАШИНА, ПРОМЫШЛЕННАЯ СТИРАЛЬНО-ОТЖИМНАЯ МАШИНА, ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ МИНИ ПРАЧЕЧНЫХ, СУШИЛЬНО-ГЛАДИЛЬНЫЕ КАТКИ, ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ПРАЧЕЧНЫХ САМООБСЛУЖИВАНИЯ, 

© 2017 Прачечное оборудование, Машины стирально-отжимные, Центрифуги, Химчистка